Hírek

Hírek

“A holnap előtt” 

Javában folynak a próbák Király Béla nívódíjas koreográfusunk vezetésével “A holnap előtt..” című táncjáték bemutatójához. A 2019-ben 24 állomásosra tervezett országos turné alatt az ország számos településén szeretnénk bemutatni a ezt a drogprevenciós témájú táncjátékot, ami nem a szavak, hanem a művészet és az érzések nyelvén szólítja meg a nézőket.

Óz a nagy varázsló

Az egész családnak szóló táncjáték, remek díszletekkel és pörgős táncbetétekkel, időpontok és helyszínek hamarosan!

Pinokkió

Az ismert mesében több mint ötven gyermektáncos és Gepetto . A sztorit Elek Zsolt ismert táncművész, balettmester „táncoltatja” majd el a Swans tánciskola tehetségeivel, Pulai Lászlóné közreműködésével.

 

régebbi híreink

Halloween Dance Show

Táncosaink Szlovéniában mutatkoznak be, október 31.-én, Ljubljanában.

Pinocchio Agrokomplex – Nyitra

Felvidéken is bemutakozik a Pinokkió.

http://www.detskyfestival.sk/

Dino Merlin

Egész estés showműsorban működünk közre a déli szomszédainknál!

 

FESTIK – Pozsony

A pozsonyi gyermek fesztivál egyik fő programja az 52  fiatal magyar táncos bemutatója!

www.festik.sk

Pinokkió Mesebalett – 2018. május 26. – Nagykanizsa

Elek Zsolt darabját bemutatják a SWANS TÁNCISKOLA táncosai és növendékei. Színpadra állította: Pulai Lászlóné. A Dzsepetto fabábujából életre kelt kisfiú kalandos története, a tánc nyelvén előadva. Jegyek a HSMK jegypénztárában kaphatóak.

Soy Luna – Szlovénia

A világhírú amerikai tini bálvány és tánckara fergeteges showjára invitáljuk a nagyérdeműt, helyszínek és időpontok és több infó a facebook oldalon!

Táncgála 2017- Nagykanizsa

Zajlanak a próbák az év végi gálaműsorunk produkcióhoz. A nagykanizsai  fiatal táncosok előadásra szeretettel invitáljuk a nagyérdeműt! Helyszín: Nagykanizsa,   IHelyszín: Nagykanizsa,  HSMK Színházterme Időpont: 2017 december 10. 17.00

Jegyvásárlás és információ: Pulai Lászlóné +36 70 948 1987

Madgaszkár színpadon 

Alapítványunk és a szlovák koprodukciós partnerünk a Silvi PRODUCTION közös bemutatója a nagysikerű Madagaszkár rajfilmsorozat színpadi változatának szlovákiai premierjei közelednek:

2017 november 24 Kassa

2017 november 26 Bratislava

Jegyvásárlás és információ: www.prdepedaj.sk

Alapítványi Művészeti Est 

A Kiskanizsai Általános Iskola ad helyszínt az Alapítványi Művészeti Estnek ésaz utána következő bálnak, mely  a táncelőadásokon túl a bécsi Operaház ifjú énekes tehetségének fellépésével bővül.

 1. november 25. 19.00 Kiskanizsai Általános Iskola

Jegyvásárlás és információ: Pulai Lászlóné +36 70 948 1987

Pinocchio mesebalett

2018 tavaszán egy mesében, a Pinocchio-ban szerepel ötven gyermektáncos. A sztorit Elek Zsolt ismert táncművész, balettmester „táncoltatja” majd el a Swans tánciskola tehetségeivel, Pulai Lászlóné közreműködésével.

pinokkioplakat-web
Kérem válasszon nyelvet

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com